Başkan Kadir Albayrak'ın Babalar Günü Mesajı
20/06/2021 10:31:05
Başkan Kadir Albayrak'ın Babalar Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Babalar Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.  Başkan Kadir Albayrak, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kelimelerle anlatılamayan eşsiz fedakarlık ve koşulsuz sevginin simgesi olan babalarımız, dünyaya geldiğimiz günden itibaren bize güç ve güven veren ve her zaman yanımızda olan çok değerli varlıklarımızdır.

Bizlere zorluklara göğüs germeyi ve her koşulda mücadele etmeyi öğreten babalarımız hayat yolculuğumuzda en önemli rehberimizdirler. Yeri geldiğinde arkadaşımız, sırdaşımız ve yoldaşımız olan tüm babalarımız, her birimizin gönül dünyasında birer kahramandır.

Bizleri bugünlere getiren babalarımıza layık birer evlat olmak, onlara sevgi ve saygı göstermek, vefat etmiş olan babalarımızın ise hatırasını yaşatmak bizler için vefa borcudur.

Varlıkları ile yüreklerimizi ısıtan, bize mutluluk ve güven veren bütün babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı