Kapaklı İlçesi Yanıkağıl Mahallesi'nde Yol Bakım ve Onarım Çalışması
01/07/2021 08:43:57
Kapaklı İlçesi Yanıkağıl Mahallesi'nde Yol Bakım ve Onarım Çalışması

İl genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı ilçesinin Yanıkağıl Mahallesi ile dört yol kavşağı arası bağlantı yolunda başlattığı bitümlü sıcak karışım (BSK) serim çalışmalarını tamamlayarak söz konusu yolun bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan bakım ve onarım çalışması kapsamında bölgede toplamda 330 ton sıcak asfalt serimi uygulandı.

Konu hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Ekiplerimiz mavi gözlü kentimizin dört bir yanında; sahada faaliyetlerini sürdürüyor. Altyapıdan üstyapıya kadar birçok farklı alanda halkımıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Yol yapım ve onarım çalışmalarımız da hizmetlerimiz arasında çok önemli bir yer tutuyor. Bu anlayışla önümüzdeki süreçte de yol yapım çalışmalarımızı aynı özenle sürdüreceğiz. Yapımı tamamlanan yollarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.