TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Vekili Münür Karaevli Süleymanpaşa İlçesinde İncelemelerde Bulundu
02/07/2021 16:48:22
Başkan Vekili Münür Karaevli Süleymanpaşa İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli, Süleymanpaşa ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli, Süleymanpaşa Batı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Su Ürünleri Toptancı Hali'ni ziyaret etti. Her iki tesiste incelemelerde bulunan Karaevli, Batı İleri Biyolojik Atıksu Tesisin işleyişi ile ilgili teknik personelden bilgi aldı. Münür Karaevli daha sonra yapımı devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasında incelemelerde bulunarak Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan'dan devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Müveddet Işık, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hasan Bayram ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'i makamlarında ziyaret eden Başkan Vekili Münür Karaevli, kendileri ile çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MAHALLE MUHTARI RAMAZAN ERSOY'DAN BAŞKAN VEKİLİ MÜNÜR KARAEVLİ'YE ZİYARET

Malkara ilçesine bağlı Sağlamtaş Mahalle Muhtarı Ramazan Ersoy, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Münür Karaevli'yi makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi'nin kırsal kalkınma alanında gerçekleştirdiği hizmet ve projelerin görüşüldüğü ziyarette, Sağlamtaş Mahallesi Muhtarı Ramazan Ersoy, Başkan Vekili Münür Karaevli'ye misafirperverliği için teşekkür etti. Başkan Vekili Karaevli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.