TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Yol Yapım ve Onarım Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
05/07/2021 09:26:46
Yol Yapım ve Onarım Çalışmaları Aralıksız  Devam Ediyor

Yol yapım ve onarım çalışmalarını titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu ilçesinde bulunan Omurtak Caddesi ile İsmetpaşa Bulvarı arasındaki kavşakta başlattığı bitümlü sıcak karışım (BSK) serim çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışma kapsamında bahse konu kavşakta toplamda 350 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. 

HAYRABOLU BAĞLANTI YOLLARINDA BAŞLATILAN YOL YAPIM ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Öte yandan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinin Çerkezmüsellim Mahallesi, Danişment Mahallesi ve Pehlivanköy Mahallesi sınırı bağlantı yollarında başlatılan toplam 63.000 m2'lik sathi kaplama yol yapım çalışmaları da tamamlandı.

Başkan Albayrak: "İl Genelinde Yol Yapım Çalışmalarımıza Hız Verdik"

Yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yol yapım çalışmalarımızı 11 ilçemizde 2021 yılı faaliyet programımız çerçevesinde aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin, sahada çalışmalarına devam ediyor. Önümüzdeki süreçte de bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yapımı tamamlanan yollarımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.