Büyükşehir Belediyesi Saray'da Yol Yapım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor
13/07/2021 11:41:54
Büyükşehir Belediyesi Saray'da Yol Yapım ve Onarım Çalışmalarına Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde gerçekleştirilen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından Saray ilçesinde başlatılan Kadıköy-Müsellim Mahallesi sınırı, Kadıköy- Akıncılar Mahallesi sınırı, Karapürçek- Edir Mahallesi- Vize yol ayrımı ve Kurtdere Mahallesi köy içinde sathi kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı. Çalışma kapsamında toplam 103 bin 600 metrekarelik sathi kaplama yapıldı.

Tekirdağ il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını belirli bir program dahilinde sürdürdüklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Saray ilçemizde sathi kaplama yapımı tamamlanan yollarımızın vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak kentimiz ve vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.