TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
KAZANDERE MAHALLESİNDE SICAK ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI
14/07/2021 16:45:07
KAZANDERE MAHALLESİNDE SICAK ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI

İl genelinde ulaşım kalitesini artırmak ve trafik konforunu sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kazandere Mahallesi'nde sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamlayarak hizmete sundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ekipleri tarafından, 2021 yılı faaliyet programı kapsamında Süleymanpaşa İlçesi Kazandere Mahallesi'nde başlatılan BSK Sıcak Asfalt serim çalışmaları tamamlandı. Tamamlanan çalışmalar sonucunda, 1400  metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki yolda toplamda 1900 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Tekirdağ il genelinde tüm ilçelerde; en iyi ve kaliteli hizmeti en kısa sürede vatandaşlara ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımız; hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Kent merkezlerinden kırsal mahallelere kadar tüm vatandaşlarımızın ulaşım kalitesini artırmak ve trafik konforunu sağlamak adına titizlikle devam ettirdiğimiz yol çalışmalarımız bundan sonra da durmaksızın devam edecek. Kazandere Mahallesi'nde tamamladığımız yollarımızda vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.