MARMARAEREĞLİSİ İLE YAKUPLU ARASINDA BETON YOL 1. ETAP ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
16/07/2021 14:12:55
MARMARAEREĞLİSİ İLE YAKUPLU ARASINDA BETON YOL 1. ETAP ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İl genelinde vatandaşların rahat ve konforlu bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Marmaraereğlisi İlçesi ile Yakuplu Mahallesi arasındaki beton yol 1. etap çalışmalarını tamamlayarak hizmete sundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ekipleri tarafından, 2021 yılı faaliyet programı kapsamında Marmaraereğlisi İlçesi ile Yakuplu Mahallesi arasındaki 6.200 metre uzunluğunda ve 7,5 metre genişliğindeki yolda başlatılan SSB Beton yol serim çalışmalarının 1. etabı tamamlandı.

Tekirdağ il genelinde; yolların kalitesi ile birlikte vatandaşların ulaşım konforunu artırmayı hedeflediklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Kent merkezlerinden kırsal mahallelere kadar Tekirdağ il genelinde tüm vatandaşlarımızın ulaşım kalitesini artırmak ve trafik konforunu sağlamak adına belirli bir program dahilinde devam ettirdiğimiz yol çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarımız kapsamında Yakuplu Marmaraereğlisi arasında  tamamladığımız 1. etap beton yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.