YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR
20/08/2021 10:44:12
YOL YAPIM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

İl genelinde başlattığı kapsamlı yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara ilçesine bağlı Sırtbey, Müstecep, Balabancık ve Elmalı mahallelerinde başlattığı sathi kaplama yol çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında bahse konu mahallelerde toplamda 67 bin 200 metrekare sathi kaplama çalışması gerçekleştirildi. 7 metre genişliğe ve 9 bin 600 metre uzunluğa sahip yol, ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda tamamlandı.

Başkan Albayrak: "Ulaşım Kalitesini Arttırma Noktasında Önemli Çalışmalar Gerçekleştirdik"

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak, il genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Mavi gözlü kentimizin ulaşım kalitesini arttırma noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımıza önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Bu düşüncelerle yapımı tamamladığımız yolların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.