TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
ÖĞRENCİ SERVİSLERİ DENETLENİYOR
13/09/2021 13:07:03
ÖĞRENCİ SERVİSLERİ DENETLENİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Planlama ve Toplu Taşıma Müdürlüğü ekipleri, Trafik Zabıtası ile birlikte, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte, Süleymanpaşa İlçesi'nde faaliyet gösteren J Plaka Öğrenci Servis Minibüslerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

J Plaka Öğrenci servisleri; gerçekleştirilen kontrollerde başta şoför tanıtım kartı ve güzergah izin belgesi olmak üzere, koltuk sayısından emniyet kemerlerine, çalışma ruhsatlarından hostes tanıtım kartlarına kadar sıkı bir denetime tabi tutuldu.

Denetimlerin il genelinde artarak devam edeceğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte biz de Ulaşım Dairesi olarak, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi taşıyan öğrenci servislerine yönelik denetimlerimizi sıklaştırdık. Bu konuda oldukça hassas davranıyoruz. Öğrenci servislerine yönelik kontrollerimiz artarak devam edecek. Eksiklikleri tespit edilen ya da mevzuata uygun çalışmayan servislere de yasal dayanaklar çerçevesinde gerekli cezai işlemler uygulanacak" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.