TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK TOPLU TAŞIMA KOOPERATİF BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
15/09/2021 11:55:20
BAŞKAN ALBAYRAK TOPLU TAŞIMA KOOPERATİF BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda, Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) kapsamında hizmet vermekte olan şehir içi toplu taşıma kooperatiflerinin başkanları ile bir araya geldi.

Şehiriçi toplu taşımacılık kooperatiflerinin taleplerini dile getirdikleri toplantıda, toplu taşıma araçları ile ilgili vatandaşlarımıza daha iyi bir toplu taşıma hizmeti verilebilmesi noktasında, araç içi yolcu hareketliliğinin takibi, toplu taşıma araç şoförlerinin vatandaş diyalogları ve kılık kıyafetleri ile toplu taşıma esnafının talepleri gibi konular görüşüldü.

Toplu taşıma hizmetini vatandaşlarımıza en iyi şekilde verebilme konusunda kooperatif temsilcileri ile bir araya geldiklerinin altını çizen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa her alanda en iyi hizmeti vermek için çalışıyor. Ulaşım da bu alanlardan bir tanesi. Vatandaşlarımızın il genelinde pandeminin devam ettiği bu dönemde daha sağlıklı, hijyenik, güvenli ve konforlu bir şekilde yolculuk edebilmesinin sağlanması için TETUS (Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi) kapsamında hizmet veren toplu taşıma kooperariflerimizle bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Onların taleplerini dinledik. Vatandaşlarımızı hizmetin en iyisi ile buluşturmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen programa Başkan Kadir Albayrak ve kooperatif başkanlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal ile Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral da katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.