Başkan Kadir Albayrak'ın 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı
01/10/2021 14:22:14
Başkan Kadir Albayrak'ın 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Camiler, inananların yüksek manevi duygular içerisinde bir araya geldiği, kardeşlik değerlerinin, birlik ve beraberlik anlayışının güçlendiği mabetlerimizdir. İnananların Allah'a sığındıkları, ibadetlerini yerine getirdikleri ve manevi huzura kavuştukları camiler, toplumsal bağlarımızı güçlendirmektedir.

Camilerimizde ulvi bir vazifeyi yerine getiren din görevlilerimiz, bilgilendirici, bütünleştirici ve uzlaştırıcı bir anlayışıyla mesleklerini ifa ederken, toplumsal yaşamda önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasını en içten duygularımla kutluyor, tüm din görevlilerimize meslek yaşamlarında başarılar diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı