ÇORLU İSMETPAŞA BULVARI'NDA SICAK ASFALT SERİM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
12/10/2021 10:04:07
ÇORLU İSMETPAŞA BULVARI'NDA SICAK ASFALT SERİM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını belirli bir program dahilinde sürdürüyor. Bu kapsamda Çorlu ilçesinde 900 ton BSK sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında Çorlu ilçesinde 500 metre uzunluğa, 9 metre genişliğe sahip İsmetpaşa Bulvarı'nda toplam 900 ton BSK sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirildi.

Yol çalışmalarına il genelinde devam ettiklerinin altını çizen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde ulaşım kalitesini arttırmak ve trafik kontrolünü sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çorlu ilçemizde BSK sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiğimiz yolumuzun vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.