TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
28/10/2021 15:56:18
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıldönümü dolayısıyla Tekirdağ'da çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Kurumların Atatürk Anıtı'na çelenklerini sunması ile başlayan tören, Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreni, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım'ın Şeref Defteri'ni imzalamasının ardından sona erdi. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Sunma Töreninde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekilleri  İlhami Özcan Aygun ve Enez Kaplan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  il protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar hazır bulundu.

Başkan Albayrak: "Cumhuriyet; korunması, yaşatılması ve yüceltilmesi gereken en büyük değerimizdir."

Çelenk sunma töreni sonrasında açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyetimizin 98. Kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Ülkemize çağ atlatan; yurt genelinde eşi görülmemiş bir kalkınma hamlesinin gerçekleştirilmesini ve vatandaşlarımıza anayasada ifade edilen temel hak ve özgürlüklerin tanınmasını sağlayan Cumhuriyet'imiz; fikri hür, vicdanı ve irfanı hür Cumhuriyet nesilleri için korunması, yaşatılması ve yüceltilmesi gereken en önemli değerimizdir." dedi.

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.