TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK ÇORLU'NUN KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI
01/11/2021 11:48:33
BAŞKAN ALBAYRAK ÇORLU'NUN KURTULUŞ GÜNÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 1 Kasım Çorlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Çorlu Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen ve kurum çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çelenk sunma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Mustafa Yel, Çorlu 5. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Albayrak: "Cumhuriyetimizi korumak bize düşen en büyük görevdir"

Çelenk sunma töreni sonrasında günün anlam ve önemi ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Güzel ilçemiz Çorlu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. Milletçe sahip olduğumuz tüm kazanımları vatanımızın bütünlüğüne, Cumhuriyetimizin devamlılığına ve demokrasimizin gücüne borçlu olduğumuzun bilinci ile atalarımızdan devraldığımız büyük emaneti Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün çağdaş fikirlerinin ışığında korumak, yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere aktarmak bizlere düşen en önemli görevdir. Bu duygu ve düşüncelerle yurdumuzun kurtarıcısı Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.