TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BÜYÜKŞEHİR `KARA KIŞ YARDIM DESTEĞİ' İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA
05/11/2021 11:48:57
BÜYÜKŞEHİR `KARA KIŞ YARDIM DESTEĞİ' İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde toplumun her kesimine hitap eden proje ve hizmetleri vatandaşların hizmetine sunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, `Soğuk Kıştan Bahara Hep Beraber Ulaşacağız' sloganı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik `Kara Kış Yardım Desteği' uygulamasını başlattı.

Yardım Desteği kapsamında, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne başvuruda bulunan  vatandaşlardan, sosyal inceleme neticesinde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere barınma, ısınma, ulaşım ve eğitim ihtiyaçları için  nakdi yardım, gıda ihtiyaçları için ise muhtelif gıda maddelerinden oluşan gıda kolisi yardımı yapılacak.

Başkan Albayrak: "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, kimsesizlerin kimsesi, ihtiyaç sahiplerinin derdine deva olmak amacıyla `Kara Kış Yardım Desteği'ni başlattıklarını belirterek, "Pandemi koşullarının yanı sıra havaların soğumaya başlaması ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu zorlu şartlarda yalnız bırakmamak, soğuk kıştan bahara hep beraber ulaşmak adına sosyal yardım destek paketi uygulamamızı başlatıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın yanında olarak zorlu kış koşullarının etkisini bir nebze de olsa azaltabilmek, geleceğimiz olan çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu kaynaklara ulaşmalarına yardımcı olmak, ilimizdeki dayanışma ruhunu ortaya çıkarmaktır. Bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, kış mevsiminin zorlu şartları nedeniyle barınma, ısınma, ulaşım, eğitim ve gıda ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken ailelerimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi `Kara Kış Yardım Desteği'nden yararlanmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız, 0850 459 59 59 numaralı çağrı merkezini arayarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.