TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
ÇORLU İLÇESİ BÜLENT ECEVİT BULVARI YAYA ÜST GEÇİDİ HİZMETE AÇILIYOR
08/11/2021 11:17:21
ÇORLU İLÇESİ BÜLENT ECEVİT BULVARI YAYA ÜST GEÇİDİ HİZMETE AÇILIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yol yapım çalışmaları ile ilgili başlattığı atılım hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Çorlu ilçesinde yapımı tamamlanan Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi, 12 Kasım Cuma günü düzenlenecek olan tören ile vatandaşların hizmetine sunulacak.

60 metre uzunluğa sahip üst geçit projesinde engelli vatandaşların da rahat bir şekilde faydalanabilmesi için 2 adet asansör bulunuyor. Üst geçidin cephe kaplamaları, modern mimari özellikler göz önünde bulundurularak yeni yapı malzemeleri ile tasarlandı. Üst geçidin iki kule arasındaki 40 metre'lik kısmı ise çelik makas sisteminden faydalanarak tek açıklıkta geçildi. Bu sayede yol güzergâhında görüntüyü engelleyebilecek bir kolon yapılmadı.

Başkan Albayrak: "Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi ile Önemli Bir Eksikliği Gideriyoruz"

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına büyük önem veriyor, şehrimizin ulaşım kalitesini arttıracak projelere imza atıyoruz. Yapımını tamamladığımız Bülent Ecevit Bulvarı Yaya Üst Geçidi de bu bakımdan önem verdiğimiz projelerimizden biridir. Bülent Ecevit Bulvarı hem araç hem de yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgelerden biri.  Hizmete sunacağımız yaya üst geçidi ile vatandaşlarımız daha konforlu bir ulaşım imkânına kavuşmuş olacaklar. 12 Kasım Cuma günü gerçekleşecek açılış törenimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.