3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi
03/12/2021 10:21:34
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Tarihi Tekirdağ Valilik Binası önünde kurumlar ve dernekler tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi.

Programda ayrıca Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı.

Düzenlenen programa Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Dairesi Başkanı İsa Karadağ, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.