TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
HAYRABOLU İLÇESİ, MAHALLELER ARASI BAĞLANTI YOLLARINDA SATHİ KAPLAMA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
01/12/2021 10:49:25
HAYRABOLU İLÇESİ, MAHALLELER ARASI BAĞLANTI YOLLARINDA SATHİ KAPLAMA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ il genelinde, mevcut yolların durumu ve ihtiyaçlar doğrultusunda planlanan yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Hayrabolu İlçesi, Dambaslar yol ayrımı-Kılıçlar mahallesi ile Kırklareli sınırı ve Küçükkarakarlı mahallesi-Kırklareli İl sınırı bağlantı yollarında başlatılan sathi kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı. 8.800 metre uzunluğunda ve 6.6 metre genişliğinde olan yollarda toplamda 58.080 m2'lik sathi kaplama yol yapım çalışması tamamlandı.

İl genelinde yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yol yapım çalışmalarımız kapsamında Hayrabolu İlçemizin bazı mahalleleri arasındaki bağlantı yollarında sathi kaplama çalışmalarımızı tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi daha da ileri taşıyacak, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttıracak yatırım, proje ve hizmetleri hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.