TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI
31/12/2021 08:49:23
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Hayatlarımızda acısıyla tatlısıyla derin izler bırakan bir yılı geride bırakırken, yeni umut ve beklentilerle yeni yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz.

Yeni başlangıçlar yapma ve yeni hedeflere ulaşma beklentisi, yaşama sevincimizi ve mücadele azmimizi her zaman canlı tutmaktadır.

İnsan odaklı, katılımcı ve şeffaf yönetim anlayışımız ile büyük ailemiz olan Tekirdağ halkına yeni yılda da her alanda en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.

2022 yılı Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin devam eden hizmet, yatırım ve projelerinin meyvelerini almaya devam edeceğimiz dolu dolu bir hizmet yılı olacak.

Zorlu bir süreçten geçtiğimiz 2021 yılını geride bırakırken en büyük temennimiz tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının ve yaşamakta olduğumuz ağır ekonomik krizin en kısa sürede sona ermesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, 2022 yılının ülkemize ve dünyaya sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.