TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ E-DEVLET ENTEGRASYONUNDA BİRİNCİ SIRADA
16/03/2022 09:26:18
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ E-DEVLET ENTEGRASYONUNDA BİRİNCİ SIRADA

Çağın gereklerini yerine getiren ve teknolojik gelişmeleri vatandaşların yararı için kullanarak dijital platformda da adından söz ettiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, E-devlet uygulaması üzerinden vatandaşlarına sunduğu 17 hizmeti ile 30 büyükşehir belediyesi arasında en fazla entegrasyona sahip Büyükşehir Belediyesi olma özelliğini koruyor.

Başkan Albayrak: "Dijital değişim ve dönüşüm kapsamında çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz"

E-devlet platformu üzerinden sunulan hizmetlerle vatandaşların işlemlerini güvenli ve hızlı bir şekilde yerine getirmesini sağladıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın hizmetlere en kolay ve güvenli şekilde ulaşmasını sağlama adına, dijital değişim ve dönüşüm kapsamında çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.

1.     Askıdaki İmar Planı Sorgulama

2.     Belediye Hizmetleri Sorgulama