TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK'IN 21 MART NEVRUZ GÜNÜ MESAJI
21/03/2022 10:03:30

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 21 Mart Nevruz Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Baharın gelişini ve doğanın canlanışını müjdeleyen Nevruz Günü'ne kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Yeni gün anlamına gelen Nevruz, kültürümüzde ve toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Bolluk ve bereketi simgeleyen Nevruz, yaşama sevincimizi arttırdığı gibi yeni başlangıçlar yapma umudumuzu canlandırmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle 21 Mart Nevruz Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, ülkemize ve dünyaya sağlık, mutluluk, bereket ve barış getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı