MARMARAEREĞLİSİ'NDE 3100 TON SICAK ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
29/04/2022 11:32:22
MARMARAEREĞLİSİ'NDE 3100 TON SICAK ASFALT SERİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2022 faaliyet programı kapsamında il genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Marmaraereğlisi ilçesinin Rahmi Özcan Bulvarı'nda başlatılan BSK sıcak asfalt yol yapım çalışmaları tamamlandı.  Uzunluğu gidiş-dönüş toplam 1400 metre, genişliği ortalama 8 metre olan yolda toplam 3100 ton BSK sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının 11 ilçede sürdürüldüğünü belirterek, "Marmaraereğlisi ilçemizde BSK sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiğimiz yolumuzun vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim." dedi.