BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
01/05/2022 10:14:04
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

1 Mayıs, değerli emekçilerimizin hakları için dayanışma içerisinde mücadele ettikleri Emek ve Dayanışma Günü'dür.

Emek ve özveriyle dünyayı yaşanılabilir hale getiren emekçilerimiz, daha iyi koşullarda çalışmayı, saygı ve değer görmeyi sonuna kadar hak etmektedirler.

Toplumun refah seviyesinin yükseltilmesi için öncelikle sosyal adaletin sağlanması gerekmektedir.

Emeğin en yüce değer olarak kabul gördüğü daha adil bir dünya kurabilmek dileğiyle, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı