BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
02/05/2022 11:41:23
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

On bir ayın sultanı Ramazan ayının ardından Ramazan bayramına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını en güzel şekilde yaşadığımız Ramazan Bayramımız, şeker tadında mutluluklarımızı paylaşmamıza ve toplumsal bağlarımızın daha da güçlenmesine vesile olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta halkımız olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sağlık, mutluluk, bereket ve barış getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı