BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI
08/05/2022 10:28:53
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

Annelik, eşsiz bir sevgiye ve fedakârlığa dayanan, anlatmak için kelimelerin yetersiz kaldığı, en yüce duygulardan biridir.

Bizleri dünyaya getiren, sonsuz emeklerle yetiştiren, hayata hazırlayan, geleceğimizi şekillendiren ve topluma kazandıran annelerimiz, insanlığın en kutsal görevlerinden birini yerine getirmektedirler.

Dünyanın en değerli varlıkları olan annelerimiz her zaman baş tacımızdırlar.

Sonsuz sevgi, şefkat ve özveriyle dünyamızı güzelleştiren annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı