TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
TRAFİK HAFTASI KUTLANDI
11/05/2022 13:15:06
TRAFİK HAFTASI KUTLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün katılımıyla düzenlenen 'Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası' kutlama etkinliği Sahil Dolgu Alanda gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, standları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı standını da ziyaret eden Vali Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcısı ve Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral'dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Kutlama Programında, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sahil dolgu alanda kurulan standta öğrencilere, trafik konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Çocukları ve vatandaşları, trafik konusunda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla bastırılan çeşitli broşür ile kalem, not defteri, silgi gibi kırtasiye ve promosyon ürünleri de çocuklara hediye edildi.

Trafik Haftası'nın önemine değinen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Trafik, bir şehirde yaşayan herkesi ilgilendiren oldukça önemli bir konu. Özellikle çocuklarımızın trafik kuralları konusunda bilgilendirilmesi gerekiyor. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak trafik konusunda halkımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için bu konuda çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Trafik haftası dolayısıyla, Emniyet ve Jandarma gibi diğer paydaşlarımızla birlikte düzenlenen etkinlikte halkımızla bir araya gelindi. Faydalı bir etkinlik oldu. Trafik haftası kutlu olsun" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.