TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN 14 MAYIS ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI
14/05/2022 09:30:46
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN 14 MAYIS ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

En temel üretim faaliyeti olan tarım, insanlık için yaşamsal öneme sahiptir.

İnsanlığın toprağa yerleşmesini ve medeniyetler kurmasını sağlayan tarım, ticaret ve sanayinin gelişimine zemin sağlayan stratejik bir sektördür.

Tükettiğimiz pek çok üründe doğrudan veya dolaylı emeği olan çok değerli çiftçilerimiz, toplumsal iş bölümü içerisinde büyük bir öneme sahiptir.

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Köylü milletin efendisidir." sözünü ilke edinerek tarımsal üretimi desteklemeliyiz. Toprağı sevgi, emek ve alın teriyle işleyen ve en temel ihtiyacımız olan gıda ürünlerini sofralarımıza ulaştıran çiftçilerimize sahip çıkmalıyız.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak "tarım ve hayvancılık" vizyonumuzun bir gereği olarak geride bıraktığımız 8 yılda olduğu gibi bundan sonra da tarım ve hayvancılığı desteklemeye, çiftçilerimizin yanında olmaya ve kırsal kalkınmaya ivme kazandırmaya devam edeceğiz.

Sevgi, emek ve alın teriyle toprağı bereketlendiren çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü kutluyor, bereketli ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.