TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
19 MAYIS, HAKAN PEKER KONSERİ VE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK
18/05/2022 11:21:22
19 MAYIS, HAKAN PEKER KONSERİ VE ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusunu daha da artırmak ve vatandaşların bayram coşkusuna ortak olmalarını sağlamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenliyor. Etkinlikler kapsamında ünlü Şarkıcı Hkan Peker Tekirdağlılarla buluşacak.

19 Mayıs'ta Marmaraereğlisi İlçesi'nde gerçekleştirilecek etkinlikler saat 19:00'da Rahmi Özcan Bulvarı'nda Bando eşliğindeki kortej yürüyüşü ile başlayacak. Aynı anda Türk Hava Kurumu tarafından paraşüt gösterisi yapılacak. Saat 20:30'da ise Ünlü Şarkıcı Hakan Peker sahne alacak ve en güzel şarkılarını 19 Mayıs coşkusu eşliğinde Tekirdağlılar için seslendirecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklere tüm vatandaşları davet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "19 Mayıs, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadelenin ilk ateşini yaktığı, ulusumuzun özgürlük ve bağımsızlık yolunda şanlı yürüyüşünün başladığı gündür. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olark bu anlamlı günün coşkusunu vatandaşlarımızla birlikte paylaşmak ve 19 Mayıs'ı doyasıya kutlamak adına bir dizi etkinlik düzenledik. Marmaraereğlisi İlçemizde gerçekleştireceğimiz Hakan Peker Konseri ve diğer etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.