YAYA YOLU UYGULAMALARI VE KASİS İŞARETLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
18/05/2022 11:30:25
YAYA YOLU UYGULAMALARI VE KASİS İŞARETLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri, trafik düzenleme çalışmaları kapsamında yaya yolu uygulaması ve kasis işaretleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Marmaraereğlisi Rahmi Özcan Bulvarı'nda yaya yolu uygulamaları ile kasis çalışmaları ve işaretlemelerinin devam ettiğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi olarak sürücü ve yayalarımızın trafikte güvenli ve huzurlu bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Marmaraereğlisi ve Süleymanpaşa'da çalışmalarımız devam ediyor. Belirli bir plan, ihtiyaç ve talepler doğrultusunda diğer ilçelerimizde de çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz" dedi.