TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAHARIN MÜJEDİCİSİ HIDIRELLEZ ÇORLU'DA ŞENLİKLERLE KUTLANDI
23/05/2022 09:55:27
BAHARIN MÜJEDİCİSİ HIDIRELLEZ ÇORLU'DA ŞENLİKLERLE KUTLANDI

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle büyük bir coşku içinde kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çorlu ilçesinin Şahpaz Mahallesinde Hıdırellez Şenliği düzenledi.

 

Hıdırellez Şenliğinde bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Yüreklerimizi yaşama sevinci ile dolduran baharın güzel günlerinin habercisi Hıdırellez'i burada siz değerli Şahpazlı vatandaşlarımızla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hıdırellez'in yüreklerimizi dolduran coşkusu ile sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma ikliminde mutlu yarınlara doğru el ele vererek yürümeye devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, baharın müjdecisi Hıdırellez bayramının sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum." dedi.

 

Şenlikte konuşmalarını gerçekleştiren Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkut ve Şahpaz Mahalle Muhtarı İlker Soydan ise Hıdırellez'in vatandaşlara ve Tekirdağ'a bolluk ve bereket getirmesi temennisinde bulundular.

 

Şahpaz Mahalllesi Hıdırellez şenliklerine katılan vatandaşlar, Halk Oyunları gösterisi ve müzik dinletisi ile hem hoşça vakit geçirdiler hem de baharın müjdecisi Hıdırellez'i doyasıya kutladı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.