TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
AHMETBEY'DE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
09/06/2022 10:31:33
AHMETBEY'DE EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey Beldesi'nde faaliyet gösteren Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin okullarına yaptığı desteklerden dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Fulya Tunçer, öğretmenler Ruken Şeker, Ozan Öztürk ve Lojistik dalında eğitim gören 24 öğrenci Başkan Albayrak'ı makamında ziyaret ederek, okullarına yapılan desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim alanında çok önemli projeleri hayata geçirdik. 11 ilçemize 11 okul projemiz ile tüm Türkiye'ye örnek olduk. Çevre il ve ilçelerimize de bu anlamda desteklerimiz oldu. Ahmetbey Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin, Ahmetbey Belediye Başkanı ve öğretmenleri ile birlikte bize yaptıkları nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da eğitim ve öğretimin destekçisi omaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyarette ayrıca, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ve Şehit Öğretmen Uğur Gören Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Fulya Tunçer tarafından Başkan Albayrak'a bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.