TRAFİK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 11 İLÇEDE DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR
13/06/2022 09:57:27
TRAFİK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 11 İLÇEDE DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, il genelinde büyükşehire bağlı yol ağlarında yol güvenliğini üst seviyede tutacak çalışmalarına devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde ulaşım güvenliğinin sağlanması, yayaların ve sürücülerin trafikte güvenli bir şekilde hareket etmeleri için gerekli olan çalışmalar kapsamında bir yandan `önce yaya' yazıları ile yaya geçitlerini yenilerken diğer taraftan  yavaşlama ön uyarı çizgileri ile birlikte kasis işaretlemelerini de sürdürüyor.

Vatandaşların yol güvenliğinin öncelikleri arasında olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Vatandaşlarımızın trafik güvenliğinin sağlanması için ekiplerimiz 11 ilçede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yatay işaretleme ve uyarıcı çizgi çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz" dedi.