SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE PLANLI SU KESİNTİSİ
13/06/2022 15:08:21
SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE PLANLI SU KESİNTİSİ

Süleymanpaşa ilçesine içme suyu iletimini sağlayan Aşağısevindikli isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle onarım çalışması planlanmıştır. Söz konusu isale hattında 14.06.2022 Salı günü saat 12.00 ile 15.06.2022 saat 12.00 zaman aralığında planlı içme suyu kesintisi yapılacaktır. Kesintiden etkilenecek olan mahallelere çalışma tamamlanıncaya kadar su verilemeyecektir.

Kesintiden etkilenecek mahalleler; Aydoğdu Mahallesi, Çınarlı Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi, Çiftlikönü Mahallesi, Altınova Mahallesi, Karadeniz Mahallesi, İstiklal Mahallesi, Ortacami Mahallesi, Yavuz Mahallesi, Ertuğrul Mahallesi ve Kumbağ Mahallesi.

Vatandaşlarımızın gerekli önlemleri alması önemle rica olunur.

Not: Su kesintisi / Arıza onarımı tamamlandıktan sonra suyun abonelere ulaşması ev veya iş yerlerinin konumuna ve arızanın boyutuna bağlı olarak bir kaç saat kadar farklılık gösterebilir.