TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
SÜLEYMANPAŞA İLÇESİ'NDE AÇILAN TEMEK KURSLARI İÇİN YIL SONU SERGİSİ VE SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
16/06/2022 16:57:24
SÜLEYMANPAŞA İLÇESİ'NDE AÇILAN TEMEK KURSLARI İÇİN YIL SONU SERGİSİ VE SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (TEMEK) kapsamında, Süleymanpaşa İlçesi'nde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerler için yılsonu kapanış sergisi ve sertifika töreni düzenlendi. Kursları başarı ile bitiren kursiyerlerin eserlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı.

BAŞKAN ALBAYRAK: "Sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir örneği olan ücretsiz meslek edindirme kurslarımız önümüzdeki dönemde de vatandaşlarımıza yeni meslekler kazandırmaya devam edecek"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Temek Kurslarının, vatandaşlarımızın meslek edinmeleri ve ekonomik olarak kazanç sağlamaları anlamında önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, "Kursa katılan herkes büyük çaba gösteriyor. Özverili çalışmalar sonunda iyi eserler çıktıkça biz de mutlu oluyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir örneği olan özellikle kadınlarımızın toplumsal hayata katılımına katkı sağlayarak yeni meslekler öğrenmelerini amaçladığımız ücretsiz meslek edindirme kurslarımız önümüzdeki dönemde de vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edecektir. Kurslarımıza katılan ve mezun olan tüm hemşehrilerimi tebrik ediyor,  onlara bu çalışma zevkini aşılayan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından TEMEK kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları takdim edildi. Başkan Albayrak daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal ile birlikte kursiyerlerin eserlerinden oluşan yıl sonu sergisini gezerek birbirinden değerli elişi ürünlerini inceledi ve yetkililerden ürünlerin yapım aşamaları ile ilgili bilgi aldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.