TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BAŞKAN ALBAYRAK 42. MURATLI HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİNE KATILDI
17/06/2022 17:09:07
BAŞKAN ALBAYRAK 42. MURATLI HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİNE KATILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı ilçesinde düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine katıldı.

Hıdırellez Şenliklerinde bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Güzel ilçemiz Muratlı'nın en önemli geleneksel etkinliklerinden biri olan Hıdırıllez Şenliği'nde bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Salgın nedeniyle verilen iki yıllık aranın ardından 42. Hıdırellez Şenliklerimizi daha bir coşkulu bir ortamda gerçekleştiriyoruz. Bilindiği gibi Hıdırellez, yüreklerimizi yaşama sevinciyle dolduran, güzel ve güneşli günlerin müjdecisidir. Karne sevinci yaşayan öğrencilerimizin yaz tatiline girdikleri, çiftçilerimizin emeklerinin karşılığını aldığı, doğanın bereketini bizlere sunduğu böyle bir dönemde Hıdırellez Şenliği vatandaşlarımızın gönüllerince eğlenmesine vesile olacaktır. Bu şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen Muratlı Belediye Başkanımız Sayın Nebi Tepe ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Hıdırellez Şenliklerinin en güzel şekilde geçmesini diliyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu günler diliyorum." dedi.

Büyük bir coşku içinde gerçekleşen şenliklerde Edirne Belediyesi Bando Takımı ve okulların halk oyunları ekiplerinin sergilediği halk oyunları gösterisi büyük ilgi gördü.

Bu yıl 42'ncisi düzenlenen Hıdırellez Şenliklerine Vali Yardımcısı ve Muratlı Kaymakam Vekili Asalet Karabulut, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.