BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN 14 HAZİRAN JANDARMA TEŞKİLATI'NIN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
14/06/2022 08:40:44

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 14 Haziran Jandarma Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

14 Haziran, can ve mal güvenliğimizin teminatı olan Jandarma Teşkilatı'mızın kuruluş yıl dönümüdür.

1839 yılında kurulan Jandarma Teşkilatı'mızın 183 yıllık tarihi sayısız başarı ve şanlı kahramanlıklarla doludur. Ulusumuzun güvenliği ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrunda fedakarlık ve cesaretle görev yapan Jandarma Teşkilatı'mız, halkımızın takdirini kazanmıştır. Jandarma Teşkilatı'mız halkımızdan aldığı güçle yurdumuzun dört bir yanında görevini layıkıyla yerine getirmeye devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatı'mızın 183. kuruluş yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor, vatanımız uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı