TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE GÖREVLİ ZABITA PERSONELİNE STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ VERİLDİ
14/06/2022 14:02:13
SÜLEYMANPAŞA İLÇESİNDE GÖREVLİ ZABITA PERSONELİNE STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, bir yandan il genelinde önemli proje ve yatırımları hayata geçirirken diğer taraftan çalışanların eğitimlerine de önem veriyor.  Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 11 ilçede görev yapan itfaiye ve zabıta personeline Stres, Öfke Yönetimi ve Psikolojik Dayanıklılık konularında eğitim planlaması yapıldı. İtfaiye personeline verilen eğitimlerin tamamlanmasının ardından zabıta personeline yönelik eğitimlere de başlandı.

Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezinde görevli Psikolog Damla Kurum tarafından Süleymanpaşa ilçesinde görev yapan 26 zabıta personeline verilen eğitimde; stres, stres yönetimi, örgüt içi stres, öfke, öfke yönetimi, psikolojik dayanıklılık, psikolojik dayanıklılığı etkileyen faktörler ve psikolojik dayanıklılığı geliştirme stratejileri konularında bilgilendirme yapıldı. Bilgilendirme seminerinde zabıta personelinin, eğitim konuları ile ilgili soruları da cevaplandırıldı.

Çalışanların eğitim faaliyetlerine her zaman önem verdiklerini belirten Başkan Albayrak, "Çalışanlarımızın eğitim planlamaları doğrultusunda Süleymanpaşa ilçemizde görevli zabıta personellerimize stres yönetimi konusunda eğitim verildi. Eğitimlerimiz bundan sonra da belirli bir program doğrultusunda 11 ilçemizde de devam edecek" dedi. 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.