TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
15/06/2022 11:37:44
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Kurulduğu günden bu yana yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına büyük önem veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2022 faaliyet programı kapsamında çalışmalarına il genelinde devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda Çorlu ilçesinin Türkgücü Mahallesi ile OSB bağlantı yolu arası ve Çerkezköy İlçesinin Kızılpınar Mahallesindeki Eren ve Osmanlı Caddelerinde başlatılan SSB beton yol serim çalışmaları tamamlandı. Çalışmalarda toplam 780m³ beton serimi gerçekleştirildi. Ayrıca, Ergene ilçesinin Cumhuriyet Bulvarı'nda başlatılan BSK sıcak asfalt yol yapım çalışmaları da tamamlanarak bulvar vatandaşların hizmetine sunuldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ'da ulaşım kalitesini arttırmak amacıyla yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarımızı mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir titizlikle devam ettiriyoruz. Yapımı tamamlanan yollarımızın vatandaşlarımıza ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.