TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
NUSRATLI MAHALLESİ'NDE KADINLAR BULUŞMASI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
17/06/2022 16:15:31
NUSRATLI MAHALLESİ'NDE KADINLAR BULUŞMASI ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Kadınları Derneği işbirliği ile Süleymanpaşa'nın Nusratlı Mahallesinde "Nusratlı Mahallesi'nde Kadınlar Buluşması" etkinliği düzenledi.

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşmacılar Prof. Dr. Gamze Varol, Av. Meral Özdemir ve Psikolog Meltem Şentürk tarafından genel sağlık konuları, kadınların hukuki sorunları ve kadına yönelik şiddet sorunu hakkında katılımcılara bilgi verildi, katılımcıların soruları cevaplandı.

Başkan Albayrak, "Kadınların Toplumda Daha Fazla Yer Alması İçin Önemli Projeleri Hayata Geçirdik"

Nusratlı Mahallesi'nde Kadınlar Buluşması etkinliğine katılarak burada vatandaşlarla bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımızı adalet ve eşitliği temel alan bir anlayışla yürütüyoruz. Bu kapsamda kadınların toplumda daha fazla yer alması için önemli projeleri hayata geçirdik. Kadın Danışma Merkezlerimiz bu projelerimizden en önemlileridir. Ben, , 29 Ekim Kadınları Derneği ile birlikte düzenlediğimiz bu önemli etkinliğe katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.