BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
07/07/2022 10:43:23
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2022 Faaliyet Programı kapsamında il genelinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Ergene ilçesinin Ulaş Mahallesinde başlatılan BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım ağı sağlamak amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına büyük önem veriyoruz.  Ergene ilçesinin Ulaş Mahallesinde BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığımız yolumuzun vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.