BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI
09/07/2022 08:44:51
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızı güçlendiren Kurban Bayramımızı, birlik ve beraberlik içerisinde karşılamanın mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.

İnanç, kültür ve geleneklerimizde önemli bir yeri olan Kurban Bayramımız, hayatlarımıza sevinç ve mutluluk kattığı gibi toplumsal bağlarımızı geliştirmektedir.

Kurban Bayramımızı kutlarken, gönül dünyamızda yaşadığımız sevinç ve mutluluğu devamlı kılmak için evlerimizin neşesi olan çocuklarımızı bayram coşkusu ile tanıştırmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın mübarek Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, bereket ve barış getirmesini diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı