BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
18/07/2022 09:52:36
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2022 faaliyet programı kapsamında yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Ergene ilçesinin Karamehmet Mahallesi ile  Avrupa Serbest Bölgesi (Velimeşe) arası BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi olarak yol bakım, onarım ve yapım çalışmalarını il genelinde mesai mefhumu gözetmeden büyük bir titizlik içinde sürdürüyoruz. Ergene ilçesinde BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığımız yolumuzun ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.