ÇORLU İLÇESİ ESKİ BAĞLAR CADDESİNDE YOL BAKIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
21/07/2022 10:30:36
ÇORLU İLÇESİ ESKİ BAĞLAR CADDESİNDE YOL BAKIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi il genelinde ulaşım kalitesini arttırmak ve yol ağını güçlendirmek amacıyla yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına mesai mefhumu gözetmeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Çorlu ilçesinin Eski Bağlar Caddesi yolunda başlatılan BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak mesai mefhumu gözetmeden büyük bir titizlikle 11 ilçemizde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek ve altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan sosyal hizmetlere kadar daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için var gücümüzle çalışmaya, proje üretmeye devam ediyoruz. Çorlu ilçemizde BSK sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmalarını tamamladığımız Eski Bağlar Caddesi'nin vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.