İL GENELİNDE YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
29/07/2022 10:26:23
İL GENELİNDE YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2022 faaliyet programı kapsamında, mesai mefhumu gözetmeden yol yapım, onarım ve bakım çalışmaları devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Şarköy ilçesinin Tepeköy Mahallesinde başlatılan sathi kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı. Ayrıca Kapaklı ilçesi Yanıkağıl Mahallesi ile Ergene ilçesinin Velimeşe Mahallesi arası bağlantı yolunda SSB beton yol çalışmaları başladı. Yol en yakın zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Büyükşehir Belediyesi olarak yol yapım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım konforunu arttırmak ve trafikte güvenli bir şekilde hareket ettirmek amacıyla diğer ilçelerimizde de yol yapım çalışmalarına devam edeceğiz. Çalışmaları tamamladığımız yolumuzun vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.