TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI TEKİRDAĞ SAHİLİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ
13/08/2022 22:17:26
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI TEKİRDAĞ SAHİLİNDE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 'Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Tekirdağ'a gelen Başkanlar, Süleymanpaşa İlçesinde sahil yürüyüşü yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Tekirdağlı vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet edip görüş alışverişinde bulundular. Tekirdağlı vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanlarına yoğun ilgi gösterdiler. 

Büyükşehir Belediye Başkanlarını Tekirdağ'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Başkan Albayrak, "Büyükşehir Belediye Başkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz ve son derece verimli geçen toplantının ardından Süleymanpaşa sahilimizde vatandaşlarımızla bir araya gelmek istedik. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi, sıcak ve samimi sohbetleri bizleri son derece mutlu etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman diğer büyükşehirlerimizle çok yakın irtibat halindeyiz. Bundan sonra da ortak akıl çerçevesinde kendi şehirlerimiz ve ülkemiz için sorunların çözümü noktasında yol gösterici projeler üretmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.