TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
ÇORLU TRAFİK EĞİTİM PARKI YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR
09/09/2022 15:38:47
ÇORLU TRAFİK EĞİTİM PARKI YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından; geleceğin bilinçli yaya ve sürücülerinin yetiştirilebilmesi amacıyla, fiziki büyüme ve nüfus artışı da göz önünde bulundurularak inşa edilen Çorlu Çocuk Trafik Eğitim Parkı yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

İçinde maket olarak, küçük ölçekte hastane, postane, idari bina, eğitim binaları, depo, amfi tiyatro, güvenlik kabini, gözetleme kulesi, çevre duvarları ve çitleri, sert zeminler ve asfalt yolların yer aldığı; okul öncesi, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara uygulamalı olarak trafik eğitiminin verildiği Çorlu Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Çorlu Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın yeni eğitim ve öğretim yılında da hizmet vereceğini dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Çocuklarımıza uygulamalı olarak trafik eğitimi verdiğimiz Çorlu Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda ekiplerimiz tarafından yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesi tüm çalışmalarımızı tamamlayarak yeni dönem de çocuklarımıza uygulamalı olarak trafik eğitimi vermeye devam edeceğiz” dedi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.