BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI
12/09/2022 09:11:51
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK'IN İLKÖĞRETİM HAFTASI MESAJI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İlköğretim Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başladığı bu anlamlı günde sevgili öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; değerli öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşuyor.

Eğitim, ailede başlayan, okul yıllarında yoğunlaşan ve hayat boyunca devam eden bir süreçtir. Okullarımız, yeni nesillerimizi hayata hazırlayan eğitim yuvalarımızdır.

En büyük yatırımın insana yapılan yatırımdır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu bilinçle Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı çağdaşlaşma yolunda eğitim alanında yatırımlar yapmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle İlköğretim Haftasını kutluyor, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize 2022 – 2023 eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı