BÜYÜKŞEHİRDEN, ÇERKEZKÖY İLÇESİ KIZILPINAR MAHALLESİNE 1 MİLYON 250 BİN TL'LİK ALTYAPI YATIRIMI
13/09/2022 12:43:13

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından, Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesi’nde başlatılan, kanalizasyon hattı yapım çalışmaları tamamlandı.

TESKİ Genel Müdürlüğü tarafından, ‘Tekirdağ İli Geneli Muhtelif İçme Suyu ve Kanalizasyon İnşaatı Yapım İşi’ kapsamında; Çerkezköy İlçesi, Kızılpınar Mahallesinde 760 metre Kanalizasyon hat imalatı, 14 muayene bacası ve 33 adet parsel bacası imalatı yapılarak, bu bölgede gelişmekte olan yerleşim yerleri için altyapı hizmeti getirilmiş oldu.

Kızılpınar Mahallesi’nde gelişmekte olan bölgedeki yerleşim yerleri için altyapı hizmetini tamamladıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve TESKİ Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Albayrak, “Özellikle, aynı bölgede yer alan Sarbak Metal Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin atıksularının, yapılan imalat ile deşarjı sağlanmış ve 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başlamadan vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Çerkezköy ilçemizin Kızılpınar Mahallesi’nde yaklaşık 1 Milyon 250 Bin TL’lik yatırımla gerçekleştirdiğimiz altyapı yatırımımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.