TRAFİK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 11 İLÇEDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
14/09/2022 16:39:47
TRAFİK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ 11 İLÇEDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, il genelinde büyükşehire bağlı yol ağlarında yol güvenliğini üst seviyede tutacak çalışmalarına devam ediyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında; özellikle gece sürüş yapan sürücülerin yollarını net görebilmeleri için CTP yol kenar dikmesi 11 ilçedeki yollarda yol kenarlarına ekipler tarafından dikim işlemleri gerçekleştiriliyor.

Vatandaşların yol güvenliğinin öncelikleri arasında olduğunu belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Vatandaşlarımızın trafik güvenliğinin sağlanması için ekiplerimiz 11 ilçede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda CTP yol kenar dikmesi çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz, sürücülerin ve yayaların trafik güvenliğini sağlama adına belirli bir program dahilinde bundan sonra da yollardaki çalışmalarını sürdürecek" dedi.