TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
ÇORLU'DA 1. HAMSİ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI
16/01/2023 09:28:13
ÇORLU'DA 1. HAMSİ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Çorlu Belediyesi ile ortaklaşa 1. Hamsi Festivali düzenledi.

 

Çorlu ilçesinde gerçekleşen Hamsi Festivalinde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Böylesi anlamlı ve güzel günde vatandaşlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Çorlu Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Çorlu Belediyesi ortaklaşa düzenlediğimiz 1. Hamsi Festivali umarım çok uzun yıllar gerçekleşir ve vatandaşlarımızın bir araya gelmesine vesile olur. Ordulu hemşehrilerime misafirperverlikler için teşekkür ediyor, festivallerinin devamlılığını diliyorum,” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Çorlu Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kütük de yaptıkları konuşmalarda 1. Hamsi Festivali’nin devamlılığını dileyerek, Festivalin organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Konuşmaların ardından büyük bir coşku içinde devam eden 1. Hamsi Festivali’nde ünlü şarkıcılar Hülya Polat ve Zeynep Birinci  sahne aldı. Festivalde ayrıca vatandaşlara hamsi ekmek ikramında bulunuldu.

 

Hamsi Festivali’nde Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Çorlu Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kütük ve vatandaşlar katıldı.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.